Coliziune între un autocar și un autoturism, trei victime, printre care și un minor la Grădinari

Coliziune între un autocar și un autoturism, trei victime, printre care și un minor la Grădinari

O tragedie a avut loc în această seară în localitatea cărășeană, Grădinari, unde un autocar și un autoturism au fost implicate într-o coliziune gravă. Incidentul a avut consecințe tragice, cu trei victime, dintre care doi adulți și un minor, toți fiind afectați în urma impactului.

Potrivit informațiilor primite, două dintre victimele adulte sunt încarcerate în autoturism și au fost imediat identificate ca fiind în stare inconștientă. Echipa de intervenție rapidă de la Secția de Pompieri Oravița a fost prompt mobilizată pentru a face față situației de urgență.

La fața locului s-au deplasat 1 Autospecială de Salvare și Asistență Socială (ASAS), 1 Unitate SMURD și 1 ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Eforturile depuse de aceste echipe profesioniste sunt concentrate asupra descarcerării celor doi adulți, misiune ce implică riscuri semnificative date de starea inconștientă a victimelor.

De asemenea, pentru a asigura asistență medicală de specialitate, un ATVPM (Autoturism de Terapie și Prim Ajutor de la Locul Accidentului) a fost trimis spre Grădinari, dotat cu personal medical calificat. Echipajul se pregătește să acorde îngrijiri de urgență și să ofere suportul necesar celor afectați de tragicul accident.

Din fericire, pasagerii din autocar nu au necesitat îngrijiri medicale, fiind ileși în urma coliziunii. Cu toate acestea, eforturile de intervenție continuă pentru a asigura evacuarea în siguranță a victimelor încarcerate și pentru a le oferi îngrijiri medicale imediate.

Cea de-a treia victimă, o fetiță în vârstă de 14 ani, este transportată la Spitalul din Oravița pentru investigații suplimentare.

UPDATE 21:50

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin transmite că în cazul celor două victime încarcerate a fost declarat decesul.