Femeie salvată la timp din râul Bistra de polițiștii din Oțelu Roșu

Femeie salvată la timp din râul Bistra de polițiștii din Oțelu Roșu

La ora 14:30, în Oțelu Roșu, o femeie a avut inspirația să se adreseze poliției și să le relateze că verișoara ei nu se simte bine și bănuiește că ar putea lua o decizie extremă pentru viața ei.

Toți polițiștii disponibili din sediul poliției au reacționat imediat și au plecat în căutarea ei, conștienți de cât de crucială este fiecare clipă. Cu toate acestea, femeia a refuzat ferm să primească ajutor atunci când polițiștii au încercat să o contacteze telefonic.

După ce a închis telefonul, legătura cu ea s-a pierdut. După 30 de minute de căutări, o femeie a fost observată pe malul râului Bistra.

Unul dintre polițiști a realizat că aceasta era persoana căutată și, în timp ce se apropia de ea, femeia s-a aruncat în albia râului. Fără să ezite, Flavius, unul dintre polițiști, a sărit în apă și a reușit să o aducă la mal. Cu ajutorul colegei de patrulă, au scos-o în siguranță.

După aproximativ 40 de minute, femeia a primit îngrijiri medicale în ambulanță și a fost transportată la spital.

”Felicitări colegilor noștri care au lucrat în echipă, contra cronometru, și au salvat o viață! Datorită persoanei care a cerut ajutorul polițiștilor la timp, colegii noștri au intervenit înainte să fie prea târziu”, transmite Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.