Search
Close this search box.

O investiție de 14.6 milioane de lei pentru modernizarea a 8.6 km de drum județean

O investiție de 14.6 milioane de lei pentru modernizarea a 8.6 km de drum județean

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a efectuat recepția lucrărilor de modernizare a 8.6 km de drum județean, un tronson crucial situat între Constantin Daicoviciu și Copăcele. Cu o investiție semnificativă de 14.6 milioane de lei, această inițiativă a adus schimbări semnificative pentru locuitorii județului.

Dincolo de cifrele impresionante, Romeo Dunca a subliniat o abordare unică față de proiectele de infrastructură. Acesta a menționat că, în timpul mandatului său, calitatea a fost pusă pe primul loc, indiferent de zona în care s-au efectuat lucrările și de constructorul implicat. Acesta a făcut referire la practicile anterioare, când „mica înțelegere și cumetria” erau prevalente în acest domeniu.

Diferența între lucrările executate în mandatul meu și cele făcute în trecut este că, indiferent de zona în care intervenim și indiferent despre ce constructor este vorba, noi nu facem rabat de la calitate. În trecut funcționau mica înțelegere și cumetria, acum obiectivul nostru este altul. Pentru că sumele disponibile sunt mici, acolo unde investim banii județului dorim calitate, iar diferența începe să se observe. Cetățenii care beneficiază de aceste lucrări sunt mulțumiți, și noi, la rândul nostru, putem să simțim mândria unor proiecte făcute bine, în interesul locuitorilor, nu al firmelor de casă,” a subliniat liderul liberal.

Această schimbare de direcție în gestionarea proiectelor de infrastructură aduce beneficii semnificative rezidenților județului Caraș-Severin. Modernizarea a 8.6 km de drum județean va îmbunătăți semnificativ conectivitatea și accesul la servicii pentru comunitățile din zonă. De asemenea, abordarea axată pe calitate oferă un exemplu important pentru gestionarea viitoarelor proiecte de infrastructură nu doar în acest județ, ci și în întreaga țară.