O săptămână plină cu multe meciuri de fotbal

Soccer into goal success concept

Ne bucurăm în continuare de fotbal, pentru că azi avem parte de alte meciuri din Cupa României. De fapt, acest lucru se va întâmpla nu doar marți, ci și următoarele zile.
Mai exact, vom avea parte de 8 meciuri extrem de interesante, mai ales că se vor întâlni formații din primele trei ligi din România. Lista completă a partidelor o găsești mai jos.

  • CS Mioveni – Hemannstadt
  • U Cluj – FCSB
  • Academia Clinceni – FC Botosani
  • Sănătate Cluj – Petrolul Ploiești
  • Foresta Suceava – Dinamo București
  • Metalul Buzău – Poli Iași
  • Sepsi Sf. Gheorge – Astra Giurgiu
  • Voluntari – Craiova

Cota 2 de azi se poate face foarte ușor, chiar din primele două meciuri. Asta ținând cont că avem parte de două, clar favorite, Hermannstadt și FCSB., formații ce evoluează în Liga 1. Acest lucru, însa se poate face și în următoarele zile, mai ales dacă ne gândim ce meciuri ușoare îi așteaptă pe cei de la Dinamo, Petrolul sau Poli Iași.

Totuși, nu trebuie să excludem eventualele surprize, pentru că până la urmă vorbim de Cupa României, acolo unde s-ar putea ca unele formații să menajeze jucătorii importanți pentru partidele de campionat. Este totuși greu de crezut că Petrolul și Dinamo, de exemplu, se vor încurca cu echipe de acest nivel.

Nu în ultimul rând, pe lângă această competiție vom mai avea și partide din campionatele importante ale Europei. Vom avea meciuri tari din La Liga și Serie A. Poți urmări meciurile chiar și de pe telefon, cu streaming live la Betano. Un lucru foarte tare, pentru că poți să vezi meciuri live, în direct, dar și să pariezi în același timp.

Capul de afiș al acestei etape intermediare din La Liga este meciul dintre Valencia și Sevilla, partidă ce are loc miercuri, de la ora 20:00. Ne așteptăm la o confruntare încinsă și nu ar fi exclus să avem parte chiar și de multe cartonașe galbene, asta spre bucuria pariorilor care aleg să parieze acest tip de pariu.

În Serie A se anunță o ploaie de goluri în Napoli cu Atalanta. Practic se întâlnesc formațiile cu unele din cele mai bune atacuri, dar și încasatoare de multe goluri. Atalanta joacă deschis, spectaculos, iar din acest motiv meciurile lor se termină cu goluri în ambele porți. Dacă ești interesat să urmarești acest meci, o poți face în direct pe site-ul Betano.

Pe lângă aceste două meciuri, poți urmări și celelalte partide, pentru că avem de unde alege. Va fi o săptămână încărcată pentru pasionații de fotbal, dar și pentru cei care iubesc pariurile sportive.

Facebook Comments

Reclama ta aici