Oportunitate de carieră în domeniul transportului: Alătură-te echipei ca Agent de Transport la Eutralog!

Oportunitate de carieră în domeniul transportului: Alătură-te echipei ca Agent de Transport la Eutralog!

Eutralog, o companie renumită în domeniul logistic și transport, este în căutarea unui Agent de Transport entuziast și responsabil pentru a se alătura echipei sale dinamică. Dacă ești o persoană organizată, cu abilități excelente de comunicare, pasionată de logistica și transport, iar munca de birou te stimulează, această poziție este potrivită pentru tine. În calitate de Agent de Transport la Eutralog, vei juca un rol crucial în organizarea și coordonarea transportului mărfurilor către și dinspre clienții noștri.

Responsabilități

1. Organizarea și coordonarea transportului mărfurilor către și dinspre clienți – Veți fi responsabil de planificarea și gestionarea rutelor optime pentru a asigura livrarea promptă a mărfurilor la destinație.

2. Gestionarea programărilor pentru livrări – Vei fi însărcinat cu stabilirea programărilor pentru transportatori și șoferi, asigurându-te că termenele convenite cu clienții sunt respectate în mod eficient.

3. Comunicarea eficientă cu transportatorii/șoferii și clienții – Un aspect esențial al rolului tău va fi menținerea unei comunicări fluide și transparente cu toți cei implicați în procesul de transport, asigurându-te că experiența clienților este una pozitivă.

4. Monitorizarea fluxului de mărfuri – Veți utiliza sistemul nostru intern pentru a urmări și monitoriza în mod constant mișcarea mărfurilor și veți interveni rapid în cazul unor probleme sau întârzieri.

Cerințe

1. Experiență anterioară în domeniul transportului sau logisticii este un avantaj, dar nu este obligatorie – Compania își dorește o persoană dedicată și deschisă să învețe și să se dezvolte alături de o echipă experimentată.

2. Cunoașterea unei limbi străine – Abilități de comunicare în limbi străine, cum ar fi engleza, germana sau franceza, sunt esențiale pentru a interacționa cu clienții internaționali și partenerii de transport.

3. Abilități bune de comunicare și negociere – Veți fi implicat în interacțiuni frecvente cu diverse părți interesate, deci abilitățile de comunicare și negociere sunt cruciale pentru a menține relații solide.

4. Abilități operaționale pe calculator – Cunoștințe solide de utilizare a programelor din pachetul Microsoft Office (Word, Excel, Outlook) sunt necesare pentru a îndeplini cu succes sarcinile zilnice.

5. Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și solicitant – Industria transportului este dinamică și poate fi solicitantă, așa că se caută o persoană cu spirit de echipă și rezistență la stres.

6. Abilități de rezolvare a problemelor și de gestionare a situațiilor de criză – Ești capabil să gestionezi situații tensionate sau neprevăzute, căutând soluții rapide și eficiente.

Ofertă

1. Pachet salarial competitiv – La EUTRALOG efortul și angajamentul este recompensat cu un pachet salarial atractiv, adaptat în funcție de nivelul de experiență și abilități.

2. Mediu de lucru plăcut și profesionist – Echipa este formată din profesioniști dedicați, iar mediul de lucru este unul deschis și prietenos.

3. Program de lucru stabil – Vei lucra de luni până vineri, cu un program de 8 ore pe zi, pentru a-ți permite un echilibru între viața profesională și personală.

4. Oportunități de dezvoltare – Vei avea posibilitatea de a-ți aduce aportul la dezvoltarea și îmbunătățirea proceselor noastre de transport, contribuind la succesul pe termen lung al companiei.

Dacă ești interesat să faci parte din echipa EUTRALOG și consideri că îndeplinești cerințele noastre, trimite CV-ul tău actualizat la adresa de e-mail: office@eutralog.ro.