Plata facturii de apă și canalizare, la un click distanță. Aquacaraș lansează o nouă facilitate pentru clienți

Plata facturii de apă și canalizare, la un click distanță.
Aquacaraș lansează o nouă facilitate pentru clienți

 

Aquacaraș vine în sprijinul clienților săi oferind posibilitatea plății online a facturilor pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare. Această nouă facilitate este oferită gratuit, prin platforma Aqmeter, iar abonații care se înrolează în platformă până la 31 decembrie 2023 vor intra într-o tombolă cu premii atractive.

 

Pentru că timpul este prețios, începând de acum, abonații Aquacaraș pot plăti factura pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare de acasă, prin platforma Aqmeter. Aceasta poate fi accesată la adresa https://app.aqmeter.com/register sau prin instalarea aplicației mobile Aqmeter de pe Apple App Store sau Google Play Store. „Aplicația se adresează tuturor clienților și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice care au încheiat un contract direct cu Aquacaraș SA. Aplicația poate fi utilizată și de reprezentanții asociațiilor de proprietari pentru plata online a facturilor în numele locatarilor pe care îi reprezintă”, precizează reprezentanții Aquacaraș.

 

Tombolă cu 15 premii

 

Aquacaraș încurajează toți clienții să utilizeze noua facilitate pusă la dispoziție și să-și creeze cont pe platforma Aqmeter. Clienții care își fac cont până la 31 decembrie 2023 participă automat la o tombolă organizată Aquacaraş, în joc fiind puse 15 premii constând în aparatură IT, electrocasnice şi vouchere valorice, pe trei categorii:

 • 5 premii pentru persoane fizice – un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;
 • 5 premii pentru persoane juridice – un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat, un aspirator;
 • 5 premii pentru asociațiile de proprietari – vouchere cu valoare de 1.000 lei pentru plata consumului de apă facturat de AQUACARAȘ SA.

 

Cei 15 câștigători vor fi desemnați în 5 ianuarie 2024, prin tragere la sorți.

 

Clienții Aquacaraș care aleg să se înroleze în platforma Aqmeter vor putea vizualiza facturile și toate informațiile legate de situația contului de client în cel mai facil mod posibil. Aceștia vor primi factura pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare imediat ce este emisă, pe email, și vor putea face plata direct din aplicație, economisind timpul pierdut pentru a se deplasa la casierie. De asemenea, toți utilizatorii își pot administra singuri contul de client: își pot schimba parola, pot administra mai multe contracte printr-un singur cont și pot face setări de configurare pentru a primi notificări prin email.

 

Cum îţi creezi cont pe platforma Aqmeter?

 

 1.  Accesează portalul web la adresa https://app.aqmeter.com/register sau instalează-ți aplicația mobilă Aqmeter de pe Apple App Store sau Google Play Store, apoi apasă pe „Creează cont nou”;

 

 1.  Introdu o adresă validă de e-mail și definește o parolă suficient de puternică, apoi apasă pe „Creează cont”;

 

 1.  În rubrica „Adaugă contract”, alege „AquaCaraș”;

 

 1.  Folosind informațiile de pe ultima ta factură, introdu codul client și numărul de factură, apoi apasă pe „Verifică” pentru verificarea corectitudinii datelor și pe „Adaugă” pentru a finaliza procesul de înregistrare și adăugare contract;

 

 1.  După înregistrarea cu succes în portalul Aqmeter, confirmă noul cont prin accesarea link-ului de confirmare primit prin email, la adresa furnizată;

 

 1.  După confirmarea contului, vei putea folosi datele de conectare stabilite anterior pentru a intra în contul tău.

 

Pentru toate autentificările ulterioare, abonatul va introduce datele de logare setate, respectiv adresa de e-mail și parola.

 

Abonații care doresc să primească factura lunară curentă pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare pe adresa de email trebuie să urmeze următorii pași:

 

 1.  Să-și creeze contul online (vezi pașii anteriori);

 

 1.  Să acceseze pagina „Contracte” și să aleagă contractul pentru care se dorește activarea facturii electronice;

 

 1.  Să se înregistreze pentru primirea facturii în format electronic, bifând opțiunea „Factura electronică” și specificând adresa sau adresele de email la care doresc să li se trimită factura electronică.