Search
Close this search box.

Polițiștii din Bocșa și Reșița aduc la îndeplinire trei mandate de executare

Accident grav pe DN 58B, între Reșița și Bocșa

 

Polițiștii din Căraș-Severin au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii, subliniind angajamentul forțelor de ordine pentru menținerea securității în comunitate. Două intervenții notabile au avut loc ieri, când membri ai Poliției Orașului Bocșa și ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au dus la încarcerarea a trei infractori condamnați pentru infracțiuni grave.

Primul mandat pus în aplicare a vizat un tânăr de 22 de ani din comuna Dognecea, condamnat la 6 ani de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Acesta a fost judecat și condamnat de Judecătoria Reșița, după ce, la data de 19 august 2022, a smuls lanțul de aur de la gâtul unui bărbat din Dognecea. Polițiștii au reușit să îl depisteze și să îl aducă în fața justiției.

Într-un alt caz deosebit de grav, doi bărbați în vârstă de 32 de ani din Reșița au fost conduși la executarea pedepsei închisorii după ce au fost condamnați la 7 ani de detenție. Tribunalul Caraș-Severin i-a găsit vinovați pentru agresiunea brutală asupra unui bărbat din Reșița, în urma căreia acesta a decedat la două săptămâni de la incident, la data de 23 octombrie 2021.

Cei trei infractori au fost încarcerați în Penitenciarul Timișoara, marcând astfel un pas important în aplicarea justiției și asigurarea protecției comunității. Reușita polițiștilor în aceste cazuri evidențiază atât eficiența investigațiilor, cât și determinarea de a aduce în fața legii pe cei care încalcă ordinea și pun în pericol siguranța cetățenilor.