Polițiștii și localnicii din Constantin Daicoviciu au lucrat împreună pentru a găsi un bărbat de 78 de ani în timp util

Polițiștii și localnicii din Constantin Daicoviciu au lucrat împreună pentru a găsi un bărbat de 78 de ani în timp util

O mobilizare impresionantă a avut loc ieri în comuna Constantin Daicoviciu, din județul Caransebeș, pentru a găsi un bărbat de 78 de ani, dispărut de la domiciliu și cunoscut cu probleme medicale. Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au coordonat eforturile de căutare, iar comunitatea locală a oferit sprijinul său.

În momentul în care s-a aflat despre dispariția bărbatului, mai multe echipe de polițiști au fost imediat trimise în zona localității de domiciliu. O parte din echipaje au beneficiat de ajutorul localnicilor, care s-au alăturat operațiunilor de căutare. Cu determinare și eforturi susținute, toți au căutat timp de mai bine de 4 ore, explorând fiecare colț al împrejurimilor în speranța de a găsi bărbatul dispărut.

În jurul orei 14.30, bărbatul de 78 de ani a fost găsit într-o zonă acoperită de vegetație forestieră. Căutările au fost însoțite de intervenția unui câine de urmă, condus de un polițist criminalist de la Poliția Municipiului Caransebeș, care a avut un rol crucial în localizarea bărbatului.

Potrivit informațiilor, bărbatul plecase dimineața de la domiciliu pentru o simplă plimbare, însă din cauza problemelor sale de sănătate, s-a rătăcit și a intrat în zona împădurită în care a fost găsit. Din fericire, el a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a fi evaluat și pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

În acest moment, bărbatul se află în afara oricărui pericol, iar eforturile de salvare și recuperare au fost un succes.