Prelungirea termenului pentru casarea autovehiculelor uzate în Reșița: O nouă șansă pentru persoanele eligibile

Prelungirea termenului pentru casarea autovehiculelor uzate în Reșița: O nouă șansă pentru persoanele eligibile

Primăria Municipiului Reșița a anunțat prelungirea termenului de depunere a dosarelor pentru persoanele fizice înscrise în Programul privind casarea autovehiculelor uzate pe anul 2023. Această decizie vine în urma finalizării înscrierii a 394 de participanți, iar noul termen de depunere se extinde până la finalizarea contractului de finanțare încheiat cu Administrația Fondului de Mediu.

Persoanele care se regăsesc pe lista programului, dar nu au depus încă dosarul, sunt încurajate să transmită documentele necesare în următoarea perioadă, conform procedurii interne de lucru publicată pe site-ul Primăriei Municipiului Reșița: link-ul procedurii.

Dosarele pot fi depuse în două modalități:

  • Personal la Centrul de Informare și Relații cu Publicul din cadrul Primăriei Municipiului Reșița, situat în Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 A.
  • Prin e-mail la adresa programului rablalocal2023@primariaresita.ro, în format electronic PDF, asigurându-se că documentele sunt lizibile.

Pentru informații suplimentare, cei interesați pot apela numărul de telefon: 0255 221 964.

După semnarea contractului de finanțare cu Primăria Municipiului Reșița, persoanele fizice eligibile vor avea posibilitatea de a casă și radia autovehiculul uzat din circulație și evidența fiscală, beneficiind de stimulentul pentru casare în valoare de 3.000 de lei. Această măsură are ca scop atât încurajarea protejării mediului înconjurător, cât și facilitarea accesului la vehicule mai prietenoase cu mediul.