Un caz tulburător în Oravița: Reținut pentru violentă în familie și încălcarea ordinului de protecție

Tânăr reținut după ce ar fi tâlhărit un bărbat din Biniș

Ieri, un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost reținut pentru o presupusă agresiune asupra concubinei sale și încălcarea ordonanței de protecție, în Oravița. Faptele au avut loc în noaptea de 16 spre 17 octombrie, iar individul ar fi intrat în locuința femeii, încălcând ordonanța de protecție emisă cu numai câteva ore înainte de polițiști.

În seara zilei de 16 octombrie, la ora 19:30, polițiștii din Oravița au emis un ordin de protecție provizoriu pentru o femeie de 36 de ani și pentru fiicele sale minore, având în vedere antecedentele de violență domestică în relația cu bărbatul de 40 de ani. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor luate de autorități, la numai câteva ore mai târziu, la ora 01:30, individul a pătruns în locuința femeii, unde ar fi agresat-o fizic, adresându-i injurii și amenințări grave.

Polițiștii au intervenit rapid după ce victima a sunat la serviciul de urgență 112, reușind să-l rețină pe bărbat și să-l aducă la secția de poliție pentru audieri. Conform informațiilor oferite de purtătorul de cuvânt al Poliției Orașului Oravița, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, urmând să fie prezentat procurorului de caz astăzi pentru dispunerea măsurilor legale.

În urma acestor evenimente, un dosar penal a fost întocmit, vizează încălcarea ordinului de protecție și violența în familie. Polițiștii continuă să desfășoare cercetări ample pentru a aduna probe și pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui caz.