Un șofer depistat de polițiști la Mehadia sub influența alcoolului și sub suspiciunea consumului de substanțe psihoactive

 

Ieri, la ora 19:10, polițiștii de la Secția 4 Poliție Mehadia au reușit să oprească un potențial pericol în trafic, depistând un șofer de 31 de ani din comuna Teregova, care se afla la volanul unui autoturism neînmatriculat, sub influența alcoolului și cu suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită de către autorități, circula pe DJ 608 din direcția DN6 către comuna Cornereva atunci când a fost oprit pentru control.

Testele efectuate de polițiști au arătat că acesta avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, existau suspiciuni rezonabile cu privire la consumul de substanțe psihoactive. Autoturismul condus de individ a fost observat fără plăcuțe de înmatriculare valabile, iar cele existente erau falsificate.

Autoritățile au descoperit că numărul de înmatriculare afișat pe autoturism nu corespundea celui atribuit legal, iar plăcuțele erau reținute în mod fraudulos.

Conform procedurilor, șoferul a fost condus la cel mai apropiat centru medical de permanență, unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru a stabili concentrația de alcool și prezența altor substanțe interzise în sânge.