Zilele Reșiței 2024: Oportunități pentru comercianți pe platforma Câlnicel

Zilele Reșiței 2024: Oportunități pentru comercianți pe platforma Câlnicel

În perioada 28-30 iunie, municipiul Reșița va găzdui evenimentul „Zilele Reșiței”, care va transforma platforma Câlnicel într-o veritabilă zonă comercială. Aceasta va fi deschisă tuturor categoriilor de comercianți, incluzând persoane juridice precum ONG-uri, SRL-uri, PFA-uri, PFI-uri, IF-uri și ÎI-uri. Evenimentul promite să fie o oportunitate deosebită pentru producători și comercianți de produse alimentare și nealimentare, precum și pentru prestatorii de activități recreative.

Organizatorii evenimentului au pregătit un regulament detaliat, disponibil online pe site-ul oficial al Primăriei Reșița, la adresa www.primariaresita.ro. Acest document conține toate informațiile necesare pentru comercianții interesați să participe la „Zilele Reșiței”, incluzând criteriile de eligibilitate și condițiile de desfășurare a activităților comerciale.

Cei interesați sunt invitați să depună documentele necesare până la data limită de 17 iunie. Documentele pot fi trimise pe email la adresa patrimoniu@primariaresita.ro sau pot fi depuse fizic la sediul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat al Municipiului Reșița, situat în Blocul 800, str. Petru Maior, nr. 2.

Formularul-tip de înscriere și regulamentul evenimentului sunt disponibile pentru descărcare aici.

Pentru clarificări suplimentare și alte informații, comercianții pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0255 220546 sau prin email la patrimoniu@primariaresita.ro.

„Zilele Reșiței” se anunță a fi un eveniment de amploare, care nu doar că va atrage numeroși vizitatori, dar va oferi și comercianților ocazia de a-și promova produsele și serviciile într-un cadru festiv. Participarea la acest eveniment poate aduce vizibilitate sporită și oportunități de afaceri valoroase pentru toți cei implicați.